Termeni și Condiții

Prezentare generală 

Acest site web este operat de ASOCIAȚIA ANDREEA RĂDUCAN. De-a lungul site-ului, termenii „noi”, și „al nostru” se referă la ASOCIAȚIA ANDREEA RĂDUCAN. ASOCIAȚIA ANDREEA RĂDUCAN oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dumneavoastră, utilizatorul, condiționate de acceptarea dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor enunțate aici.

Vizitând site-ul nostru și/sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligați de următorii Termeni și Condiții („Termeni de serviciu”, „Termeni”), inclusiv acei termeni și condiții și politici suplimentare menționate aici și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv fără a se limita la utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și/sau colaboratori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utiliza orice servicii. Dacă acești Termeni și Condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și Condiții.

Orice funcții sau instrumente noi care sunt adăugate pe site-ul web vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și Condiții. Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin postarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Termenii magazinului online

Acceptând acești Termeni și Condiții, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia dumneavoastră de reședință și ne-ați dat acordul prin care permiteți oricăruia dintre minorii dumneavoastră dependenți să utilizeze acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și, nici în utilizarea Serviciului, nu puteți încălca legile din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la, legile drepturilor de autor).

Nu trebuie să transmiteți viruși sau orice cod de natură distructivă.

Încălcarea oricăruia dintre acestor Termeni și Condiții va duce la încetarea imediată a Serviciilor oferite.

Condiții Generale

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul către oricine din orice motiv, în orice moment.

Înțelegeți că tot conținutul dumneavoastră (fără a include informații despre cardul de credit), poate fi transferat ne-criptat și implică (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și a se adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați orice porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea noastră scrisă expresă.

Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

Acuratețea, completitudinea și actualitatea informației

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu ar trebui să fie bazat pe sau utilizat ca bază unică pentru luarea deciziilor fără consultarea unor surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai actuale. Orice încredere în materialele de pe acest site este pe propria răspundere.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate numai pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza orice informații de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

Modificări ale serviciului și a prețurilor

Prețurile pentru produsele/serviciile noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment.

Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau față de terți pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendarea sau întreruperea Serviciului.

Produse sau servicii 

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnării sau schimbului numai în conformitate cu politica noastră de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact culorile și imaginile produselor noastre care apar pe site. Nu putem garanta că afișarea oricărei culori a monitorului computerului dumneavoastră va fi corectă.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau serviciile pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare prealabilă, la latitudinea noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă acolo unde este interzisă.

Nu garantăm că așteptările dumneavoastră vor fi satisfăcute de calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale achiziționate sau obținute de dumneavoastră sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate.

Acuratețea informațiilor de facturare și de cont

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați cu noi. Putem, la propria noastră discreție, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate de persoană, gospodărie sau comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care modificăm sau anulăm o comandă, putem încerca să vă informăm contactând adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate în momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte privind achiziția și contul pentru toate achizițiile efectuate pe site-ul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.

Retragerea contractului 

Persoana care achiziționează (“Clientul”) are dreptul să se retragă din contract fără un motiv dat, timp de până la 14 zile.

Perioada de retragere este calculată din momentul în care clientul sau o persoană desemnată de client a primit produsul/serviciul. Data de livrare a produsului/serviciului și ziua la care termenul este respectat sunt incluse în calculul termenului de 14 zile.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere este necesar să ne contactați la: contact@andreearaducan.ro. Veți primi instrucțiuni complete despre cum să returnați produsul / serviciul.

În cazul anulării contractului de vânzare, ASOCIAȚIA ANDREEA RĂDUCAN rambursează toate plățile primite către Client, în niciun caz mai târziu de 14 zile de la data la care ASOCIAȚIA ANDREEA RĂDUCAN a primit notificarea Clientului cu privire la exercitarea dreptului de anulare a contractului de vânzare.

Rambursarea se va face utilizând același canal de plată ca cel utilizat de Client în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care Clientul a fost de acord în mod explicit cu o altă soluție.

Putem reține rambursarea până când primim produsul înapoi sau până când Clientul furnizează dovada trimiterii produsului înapoi, oricare ar fi primul.

În cazul în care produsele nu sunt returnate în stare corespunzătoare, clientul va suporta deprecierea acestora prin reducerea corespunzătoare a sumei care trebuie returnată clientului de către furnizor.

Instrumente opționale

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nici nu monitorizăm, nici nu avem niciun fel de control.

Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „așa cum este” și „în măsura în care sunt disponibile” fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care decurge din sau care se referă la utilizarea de către dumneavoastră a instrumentelor opționale ale terților.

Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propria răspundere și discreție și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și aprobați termenii în care instrumentele sunt furnizate de furnizorii terți relevanți.

De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul site-ului web (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste noi caracteristici și/sau servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și Condiții. 

Linkuri terțe

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terți.

Linkurile către terțe părți de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea, evaluarea sau acuratețea conținutului, nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru orice materiale sau site-uri web terțe, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.

Nu suntem răspunzători pentru orice daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web terțe. Vă rugăm să examinați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele de la terți ar trebui să fie direcționate către acele terțe părți.

Comentarii utilizator, feedback și alte informații

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite informații specifice (de exemplu, participări la concurs) sau fără cererea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel (în mod colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice alt mod orice comentariu pe care ni l-ați transmis. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) să păstrăm orice comentarii în mod confidențial; (2) să plătim despăgubiri pentru orice comentarii; sau (3) pentru a răspunde la orice comentarii.

Este posibil, dar nu avem nicio obligație să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl considerăm, la propria noastră discreție, ilegal, jignitor, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau altfel inacceptabil sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și Condiții.

Sunteți de acord că niciun comentariu de al dumneavoastră nu va încălca niciun drept al unei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că niciun comentariu de al dumneavoastră nu va conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau nu va conține niciun virus de calculator sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât dumneavoastră sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu ne asumăm răspunderea pentru orice comentarii postate de dumneavoastră sau de orice terță parte.

Informații personale

Trimiterea informațiilor dumneavoastră personale prin intermediul site-ului web este guvernată de politica noastră de confidențialitate. A vedea Politica de Confidențialitate.

Erori, inexactități și omisiuni

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrieri de produse/servicii, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produselor, timpii de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web conex este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dumneavoastră).

Nu ne asumăm nicio obligație de actualizare, modificare sau clarificare a informațiilor din Serviciu sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără limitare, informații privind prețurile, cu excepția cazului în care este cerut de lege. Nicio dată specificată de actualizare sau reîmprospătare aplicată în Serviciu sau pe vreun site web conex nu ar trebui considerată pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate.

Utilizări interzise

Pe lângă alte interdicții prevăzute în acești Termenii și Condiții, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: 

  • în orice scop ilegal; 
  • să solicitați altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; 
  • să încălcați orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale, internaționale, federale, provinciale sau de stat; 
  • pentru a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; 
  • să hărțuiți, să abuzați, să insultați, să răniți, să defăimați, să calomniați, să denigrați, să intimidați sau să discriminați în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; 
  • pentru a trimite informații false sau înșelătoare; 
  • să încărcați sau să transmiteți viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex, al altor site-uri web sau al internetului; 
  • pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora; 
  • la spam, phishing, pharming, pretext, spider, crawl sau scrape; 
  • pentru orice scop obscen sau imoral; 
  • să interferați sau să ocoliți caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web asociat, alte site-uri web sau Internet. 

Ne rezervăm dreptul de a termina utilizarea dumneavoastră a Serviciului sau a oricărui site web conex pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

Proprietatea intelectuală

Proprietatea intelectuală (inclusiv drepturile de autor) din andreearaducan.ro și conținutul acestuia ne aparține nouă sau licențiatorilor noștri și sunt protejate de legile drepturilor de autor din întreaga lume.

Limitarea răspunderii

Nu garantăm și nu reprezentăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi exacte sau fiabile.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pe perioade nedeterminate de timp sau putem anula serviciul în orice moment, fără a vă notifica.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de utilizare a serviciului este pe riscul dumneavoastră exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate către dumneavoastră prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizate „așa cum este” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dumneavoastră, fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie expresă, fie implicit, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de comercializare, calitate comercială, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare.

În nici un caz ASOCIAȚIA ANDREEA RĂDUCAN, directorii noștri, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru vătămări, pierderi, reclamații sau orice alte acțiuni directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau daune consecutive de orice fel, inclusiv, fără limitare la, profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă sunt bazate pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau altfel, care decurg din utilizarea oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate folosind serviciul sau pentru orice altă reclamație legată în orice mod de utilizarea serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierderea sau deteriorarea de orice fel a rezultatului utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus în alt mod prin intermediul serviciului, chiar dacă se informează despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

Despăgubire 

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să mențineți inofensiv ASOCIAȚIA ANDREEA RĂDUCAN și părinții noștri, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații, inofensivi de orice revendicare sau cerere, inclusiv onorariile avocaților într-o măsură rezonabilă, efectuată de orice terță parte din cauza sau care decurg din încălcarea dumneavoastră a acestor Termeni și Condiții sau documentele pe care le încorporează prin referință, sau încălcarea de către dumneavoastră a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

Separabilitate 

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și Condiții este considerată ilegală, nulă sau imposibilă, o astfel de prevedere va fi totuși aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legislația aplicabilă, iar partea ne-executabilă va fi considerată separată de acești Termeni și Condiții, o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții rămase.

Rezilierea

Obligațiile și pasivele părților suportate înainte de data rezilierii vor supraviețui rezilierii prezentului acord în toate scopurile.

Acești Termeni și Condiții sunt eficienți, cu excepția cazului în care și până când sunt reziliați de dumneavoastră sau de noi. Puteți rezilia oricând acești Termeni și Condiții notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru. 

Dacă, în opinia noastră unică, nu reușiți sau suspectăm că nu ați respectat orice termen sau prevedere a acestor Termeni și Condiții, putem, de asemenea, să terminăm acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la și inclusiv data încetării; și/sau, în consecință, vă putem refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

Întregul acord

Ne-exercitarea sau aplicarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și Condiții nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere.

Acești Termeni și Condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau cu privire la Serviciu constituie întregul acord și înțelegere între dumneavoastră și noi și guvernează utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane, fie oral, fie scris, între dumneavoastră și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și Condițiilor).

Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și Condiții nu vor fi interpretate împotriva părții care a redactat.

Legea aplicabilă 

Acești Termeni și Condiții și orice acorduri separate prin care vă oferim Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

Modificări ale acestor Termeni și Condiții

Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin postarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea sau accesul dumneavoastră continuu la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări la acești Termeni și Condiții constituie acceptarea acestor modificări. 

Informații de contact

Întrebările despre acești Termenii și Condiții ar trebui să ne fie trimise la: contact@andreearaducan.ro.