Lansarea cărţii “Reversul Medaliei”

30 Jun 2012 - Constanţa

În perioada 19 mai – 30 iunie, Andreea Răducan, multiplă campioană mondială şi olimpică la gimnastică, organizează un turneu de promovare a cărţii autobiografice – “Reversul medaliei” – în 9 oraşe din ţară (Craiova, Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Iaşi, Suceava, Constanţa).
“Reversul medaliei” este o carte extrem de emoţionantă despre sportul de mare performanţă, despre o sportivă care a găsit resursele necesare pentru a merge mai departe după nedreptatea de la Sydney. O carte care ne îndeamnă sa reflectăm la propriul nostru destin, la inechităţile şi durerile pe care le-am avut noi înşine de înfruntat.
“Această carte autobiografică a fost scrisă la dorinţa publicului, care a urmărit tremurând de emoţie în faţa televizorului competiţiile gimnastelor din România. Şi eu am fost una dintre ele. Performanţele sunt asemănătoare, însă povestea fiecăreia este diferită. Cât de frumoasă şi grea este viaţa unui sportiv, a unei gimnaste de performanţă! Câtă muncă şi câte sacrificii sunt necesare pentru a deveni cel mai bun din lume! Şi ce simte un campion când salută publicul de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. „Reversul medaliei” spune o poveste despre care a vorbit o lume întreagă.
Începând din 19 mai am pornit în turneul de lansare a cărţii. Ne dorim să ajungem aproape de cei care vor să afle detaliile unei poveşti impresionante”, declară Andreea Răducan.
Sâmbătă, 16 iunie, ora 11:00, Andreea Răducan se va întâlni cu câteva zeci de gimnaste orădence la sediul Vogue Center Oradea, str. Iuliu Maniu, nr. 2, pentru a le vorbi despre drumul performanţei sportive şi satisfacţiile aduse de acesta.

“Reversul medaliei” este un proiect susţinut de compania RDS & RCS, avându-i ca parteneri pe: Brenntag, Hyundai, Tarom, Yves Rocher, Stephanie Anais 1974, Metro, World Class, Hotel Dacia Continental Oradea.
Partenerii media ai evenimentului: Prima TV, Kiss FM, Cronica Cârcotaşilor, Pro Sport, Zile şi Nopţi.  

Galerie Lansarea cărţii “Reversul Medaliei”